Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Защита на личните данни

Accueil / Защита на личните данни

Защита на личните данни

на интернет страницата на Издателство „ФАКЕЛ ЕКСПРЕС“ ООД

  1. В съответствие със Закона за защита на личните данни, както и с цялото действащо законодателство на Република България като член на Европейския съюз, всеки потребител на тази страница има право на достъпдо собствените си лични данни, които е въвел или които са станали достояние на издателство „Факел експрес“ ООД във връзка със своя поръчка за доставка на книга/книги от виртуалната книжарница на издателство „Факел експрес“ ООД на тази интернет страница, или
  2. Потребителят има право на поправкана тези лични данни.
  3. Потребителят има право да изиска заличаване на тези лични данни.
  4. Правата по точка 1, 2, 3 се заявяват чрез пряк контакт със собственика на страницата издателство „Факел експрес“ ООД на посочените по-долу пощенски, телефонни или електронни координати.
  5. Потребителят, който е въвел своите данни, описани в Общите условия по-долу и по описаните пак там начини, се съгласява същите тези данни да бъдат обработваниот издателство „Факел експрес“ ООД по начина, описан в Общите условия, но най-общо:

(а) за целите на доставка на поръчаните от Потребителя книга/книги;

(б) за допълнителна информация и помощ относно поръчката и/или доставката й.

  1. Предоставените от който и да било потребител лични данни несе отстъпват на трети лица за рекламни цели, както е пояснено в Общите условия.

Commander un livre

Phone + 359 887 337 411
email: fakelex@tea.bg

Conditions générales
Защита на личните данни
Contacts

11Ploshtad Slavekov
Sofia, 1000
Bulgaria